Esemény

Jöjjön el Ön is családjával, barátaival, kollégáival!

  • https://www.facebook.com/agrartermelo.hu/timeline/

Február 9-én nyitja kapuit a 29. FeHoVa!

Fegyver, horgászat, vadászat nemzetközi kiállítás a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban.

Több, mint 200 kiállító, számos programhelyszín, hagyományos bemutatók, versenyek, trófeák, kutyák, madarak, pergető medence, óriásakvárium, újdonságként pedig aukció, anatómiai rajzok, karikatúra képek és horgász tiktokerek várják a kicsiket és a nagyokat.

Érdemes lesz kilátogatni a kiállításra, hiszen a hagyományos programok mellett, úgy, mint trófeabírálat, ragadozómadár bemutató, szarvasbővő verseny vagy a fárasztó szimulátor, pergető medence és az akvárium bemutatói mellett számos érdekes újdonság vár mindenkit.

Miután végig jártuk a 2 pavilont és megtekintettük a kiállítók széles kínálatát, drukkolhatunk hazai íjászainknak a terembajnokságon, bepillanthatunk a nemzetközi kutyakiállítás kulisszái mögé, de nevetgélhetünk a vadász és horgász karikatúrákat látva vagy megnézhetjük azokat a grafikai vázlatokat, melyeket külön erre az alakomra készített Szunyoghy András grafikusművész egyes vadállatok anatómiájáról.

A trófeakörben rendellenes trófeák mellett megszemlélhetjük az elmúlt vadászidények legszebb, legjobb trófeáit a Nadler trófeaszemlén.

A dioráma igazi kuriózum lesz, hiszen az állatokat akció, vagyis mozgás közben mutatják be az elkészült preparátumok. 

Mennyire lehet nehéz a munkája egy állatidomárnak? Milyen izgalmas, kalandos élete? A vadász színpadon dokumentumfilmet láthatnak az érdeklődők a tavaly elhunyt Hubert Géza Wellsről, a híres állatidomárról, akinek olyan filmek fűződnek a nevéhez, mint a Cimborák – Nádi szélben vagy a Távol Afrikától

A FeHoVa-n mindig lehet tanulni is! Dr. Sáska László életét és munkáit mutatja be a magyar Földrajzi Múzeum kiállítása. A magyar Afrika kutatás emblematikus személyisége töltötte a leghosszabb időt (1933-1978) a "Fekete-földrészen" honfitársaink közül.

A horgász pavilon is tartogat érdekességeket. Minden nap folyamatosan mennek majd a bemutatók és előadások a pergető medencénél, az óriásakváriumnál és a színpadon, ahol folyamatosan váltják majd egymás a népszerű és tapasztalt magyar sztárhorgászok, de idén először horgászvizsgára felkészítő ingyenes tanfolyam is lesz.

Kattintson a részletekért!

   kiállítók           programok           jegyvásárlás   

Egyidejű rendezvények:

X. FEHOVA-MEOESZ Nemzetközi Kutyakiállítás

Országos terepíjász és 3D Bajnokság

Meghosszabbított nyitva tartás pénteken! A kényelmesebb és kellemesebb kiállítás-látogatás érdekében 2023. február 10-én este 19 óráig várja az érdeklődőket a FeHoVa.

Kedvezményes napijegyvásárlási lehetőség a HUNGEXPO applikációban, illetve a kiállítás honlapján.

A vadásztársaságok, erdészetek, horgászegyesületek, rendvédelmi szervek és lövész egyesületek tagjai kedvezményes csoportos belépőjegyet válthatnak a kiállításra. A kedvezményre jogosító kuponok megtalálhatók a kiállítás honlapján.

A Magyar Horgász februári számában FeHoVa kupon található, mely azon felül, hogy kedvezményes jegy vásárlására jogosít, 2.000 Ft értékben levásárolható a kiállítás ideje alatt az Energofish standján a G pavilonban. (Részletek az Energofish honlapján olvashatók.)

Vasúti utazási kedvezmény:
A MÁV-START Zrt. és a GYSEV Zrt. 2023. február 9-12. között megrendezésre kerülő FeHoVa-ra utazók részére 50%-os alkalmi menettérti kedvezményt biztosít a teljes árú menetjegyek árából bizonyos állomásokra.

Tekintse meg folyamatosan bővülő programokat! Az Új programnaptárban a szűrők beállításával az előadások, bemutatók, versenyek között időpont vagy helyszín alapján is kereshet. (A programnaptár a HUNGEXPO applikációban is működik.)

Bővebb információ a részletes programokról, applikáció letöltésről, a MÁV kedvezményről, valamint kedvezményes online jegyvásárlás: www.fehova.hu

Kövessen minket, és további agrárgazdasági híreinket:

agrártermelő.hu
Utoljára frissítve: vasárnap, 19 február 2023 22:19
Értékelés:
(1 szavazat)