Életbevágó témák a siófoki Agrárszektor Konferencián

  • https://www.facebook.com/agrartermelo.hu/timeline/

Hogyan lehet majd hozzájutni a több ezer-milliárd forintos agrár- és vidékfejlesztési támogatáshoz a következő években – többek között erre fókuszál az Agrárszektor Konferencia, amelyet december 9-10-én rendez meg Siófokon a Portfolio Csoport.

A kétnapos rendezvény kiemelten foglalkozik az agrárágazatot is alapvetően érintő világpiaci árrobbanással, a földpiaci viszonyokkal, az állattenyésztés helyzetével és az inputpiaci kihívásokkal.

Kilencedik alkalommal rendezi meg a Portfolio Csoport az Agrárszektor Konferenciát, amely az ágazat egyik legrangosabb szakmai eseményének számít. A kétnapos rendezvénynek december 9-10-én a siófoki Hotel Azúr ad otthont

A rendezvény több mint húsz kiemelt kerekasztal-beszélgetésben foglalkozik a mezőgazdaság sorsát alapvetően meghatározó témákkal, amelyek valamennyi ágazat sorsát döntően befolyásolják. Így mindenekelőtt szó lesz arról, milyen módon lehet majd hozzájutni ahhoz a több ezer-milliárd forintnyi agrár- és vidékfejlesztési támogatáshoz, amelyet a következő években vehetnek igénybe az agrárpiaci szereplők.

A kétnapos konferencia részletesen foglalkozik azzal, hogyan hatnak az inputpiaci kihívások a növénytermelésre, illetve milyen következményekkel jár a világpiaci terményárrobbanás a növénytermelők és az állat-tenyésztők jövedelmezőségére. A rendezvény napirendre tűzi az ágazat számára fontos hitelezési és finanszírozási témákat, az élelmiszeripar előtt álló rendkívüli fejlesztési lehetőségeket és a földpiaci változásokat is.

A rendezvény felkért előadói között az államigazgatási, az üzleti, a pénzügyi és a szakmai-érdekképviseleti szféra csúcsvezetői vesznek részt. A kerekasztal-beszélgetések mellett színvonalas szakmai előadások hangzanak el, és az eseményen lehetőség nyílik személyes szakmai konzultációkra, üzleti megbeszélésekre is. 

A konferencia a mezőgazdaság minden résztvevőjének – így valamennyi méretű gazdálkodónak, élelmiszeripari cégnek, inputgyártónak, gépforgalmazónak, termék-kereskedőnek, illetve államigazgatási és érdekképviseleti szakértőnek – hasznos és naprakész információkat nyújt.

A Portfolio Csoport a konferenciarészvételhez a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara tagjainak 50 százalékos jegyvásárlási kedvezményt biztosít!

Kövessen minket, és további agrárgazdasági híreinket:

Utoljára frissítve: péntek, 26 november 2021 08:54
Értékelés:
(0 szavazat)