Esemény

FeHoVa – Fegyver, horgászat, vadászat nemzetközi kiállítás – idén először virtuális formában!

  • https://www.facebook.com/agrartermelo.hu/timeline/
A Kormány január 28-i tájékoztatása szerint a járványhelyzet miatt bevezetett korlátozások március 1-ig meghosszabbításra kerültek. A Hungexpo Zrt. ezúton tájékoztatja a látogatókat, hogy mivel a jelenleg érvényben lévő járványügyi intézkedések nem teszik lehetővé a FeHoVa kiállítás fizikai térben, a hagyományos keretek között történő megrendezését, ezért az kizárólag az online térben, virtuális kiállítás formájában valósul meg.

A Hungexpo Zrt. hosszú ideje dolgozik rendezvényeinek digitális megvalósításán. A jelenlegi rendkívüli körülmények között, az innovatív megoldásnak köszönhetően Magyarország legnagyobb vadászatot, horgászatot és fegyvereket bemutató kiállításán, a FeHoVa-n, a kiállítók és a látogatók idén először a virtuális térben találkozhatnak.

Az online kiállítás ide kattintva díjmentesen lesz látogatható!

A virtuális kiállítás megtekintése semmilyen applikáció-letöltést vagy plusz anyagi ráfordítást nem igényel. Az innovatív felület felhasználóbarát, chat funkcióval rendelkezik, melynek segítségével azonnali információt kérhetnek az érdeklődők egy kiállító adott termékéről vagy szolgáltatásáról.

A minél szélesebb kiállítói kínálat érdekében a Hungexpo Zrt. értesítette minden törzskiállítóját és potenciális partnerét a lehetőségről, számos ajánlatot küldve nekik, hogy csatlakozzanak a kezdeményezéshez és válasszák ki a nekik megfelelő megjelenést.

Bővebb információ a virtuális kiállításról itt olvasható.

Egy ilyen kihívással teli időszakban az összefogás, és az egymásra való odafigyelés a legfontosabb. A Hungexpo Zrt. Magyarország és a régió vezető kiállítás- és konferenciaszervező cégeként továbbra is hisz az élő rendezvények, a személyes találkozások hatékonyságában és erejében, és bízik benne, hogy új és megújult pavilonjai minél hamarabb személyes találkozók helyszíne lesz!

Kövessen minket, és további agrárgazdasági híreinket:

Utoljára frissítve: szerda, 03 március 2021 16:41
Értékelés:
(1 szavazat)
Tovább a kategóriában: Megnyitott az AGROmashEXPO »