Esemény

FeHoVa – 2023. február 9-12.

  • https://www.facebook.com/agrartermelo.hu/timeline/

2023. februárjában immár 29. alkalommal várja a FeHoVa – Fegyver, horgászat, vadászat nemzetközi kiállítás a kiállítókat és a látogatókat a HUNG-EXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban!

Az elmúlt két évben Európa-szerte elmaradtak a vadászati-horgászati témájú kiállítások, de a kiállítóinknak, partnereinknek és látogatóinknak köszönhetően a 2022-es FeHoVa volt az egyik első, ami „az új normalitáshoz igazodva”, újra megrendezésre került fizikai valójában. 

Azóta a Kiállítási Központban számos esemény zajlott le sikeresen, egyre jobban megközelítve a járvány előtti kiállítások nagyságát és színvonalát. A kiállítók és a látogatók elkezdtek visszatérni a rendezvényekhez, a személyes találkozásokhoz, ami egyértelműen az optimizmus jele.

Ahogy az is, hogy a 2023-as rendezvényre már több országból jelentkeztek kiállítók, és a látogatókat többek között olyan cégek várják majd, mint a Blaser, Edelwild, Grube, Gun Brokers, Pfiffer Bútor, VADVIL Kft./Browning, VÉRT Vadászati Kft. vagy a Victorinox képviselet.

A programok szervezését megkezdtük.

A kiállítást természetesen hagyományos színpadi programok színesítik majd, úgy, mint szarvasbőgő verseny, trófea-bírálat, de mint minden évben, 2023-ban is új trófeák láthatók majd a központi diorámában, melyek mellett Dr. Sáska László életébe és munkásságába tekinthetnek be az érdeklődők, valamint látható lesz Szunyoghy András grafikus-művész munkáiból összeállított kiállítás is. 


Kiállítói Felhívás!

Kiállítóinknak kedvezményes helydíj árakat biztosítunk 2022. október 31-ig történő jelentkezés esetén.

A részvételi lehetőségekről, standkivitelezésről, egyéb marketing megoldásokról, az új Hungexpo applikációról érdeklődni lehet a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

Bővebb információ: www.fehova.hu

Kövessen minket, és további agrárgazdasági híreinket:

Utoljára frissítve: hétfő, 30 január 2023 21:36
Értékelés:
(1 szavazat)